maandag 21 juli 2014
Vandaag is het toevallig een regenachtige dag, maar de dagen hiervoor waren hartstikke warm. Met temperaturen rond de 30 graden verlang ik maar naar één ding: IJS.

Soms koop ik weleens van die kleine bakjes ijs van hertog of iets wat maar voor één persoon is omdat ik anders de hele bak leeg eet. Maar de voedingswaren zijn daar niet super van. Veel koolhydraten, suikers en weinig eiwitten. Dit moet ik door iets vervangen, maar door wat? Het antwoord is: Protein fluff. Het is simpel, het is lekker, het is veel en de voedingswaren zijn super.  Op mijn instagram heb ik al twee varianten laten zien.  De één is met frambozen (roze) en de ander is met blauwe bessen. (Paars.)





http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfp1/10536894_309411889230014_1728771671_n.jpg  
Ziet dit er niet super lekker uit? Wil je het ook maken? Hierbij het recept:

Wat heb je nodig?
- 30 gram micellar cassein perfection (Ik gebruikte de bananamilkshake van bodyenfit)
- 200 gram bevroren fruit. (Ik heb tot nu toe frambozen en blauwe bessen genomen.)
- 100 ml water.

Hoe te bereiden:
Alles bij elkaar doen en mixen maar!

Voedingswaarde voor de protein fluff met blauwe bessen:
201 kcal: 17 gram koolhydraten, 1 gram vet en 25 gram eiwitten. Je krijgt circa 400-500 gram ijs!


http://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10549806_868689139825578_489522025_n.jpg (Dit is 1/2 van een bak protein fluff ^)

Dus wil jij een lekkere grote bak ijs, low carb, high protein? Dan moet je dit dus echt uitproberen!

0 reacties:

 photo kip.gif
Follow on Bloglovin

Volgers