vrijdag 20 juni 2014
Op dit moment ben ik negentien jaar en woon ik nog bij mijn moeder. Dit is nu. In de toekomst ga ik op mezelf wonen en hoewel dit nog wel een aantal jaar gaat duren, speelt het wel al door mijn hoofd. Bijvoorbeeld elke keer dat ik in de Ikea ben, denk ik na over de gedachte dat ik over een paar hier zal zijn om spullen te kopen voor mijn eigen huis. Ik zit vaak met mijn hoofd in de toekomst. Op jezelf wonen kost heel veel geld, dus het verstandig om op tijd te beginnen met sparen. Maar ook met spullen te verzamelen. Ken je het merk blond amsterdam? Zo nee, neem een kijkje op de site. http://www.blond-amsterdam.nl/nl/

Het is een heel leuk merk en je hebt er van alles van onder andere servies! Ik vind dit servies zó leuk. Helaas is het niet super goedkoop. Dus ik ga vast beginnen met het verzamelen van dit servies. Tegen de tijd dat ik het huis uit ga, heb ik een compleet blond amsterdam servies.

Wat heb ik besteld? Een koekjes pot en 4x XL mokken! (2 van elk.)



http://www.blond-amsterdam.nl/upload/producten/klein/74d1b6e28.jpg 

 
http://www.blond-amsterdam.nl/upload/producten/klein/134b39e32.jpg
http://www.blond-amsterdam.nl/upload/producten/klein/7e283c7c5.jpg


Ik ben erg blij met deze bestelling en kan niet wachten om mijn servies uit te gaan breiden. Toch ga ik proberen niet te vaak dit kopen maar meer te vragen met verjaardagen, kerstmis, sinterklaas e.d. Dit is nog maar het begin! Ik heb ze besteld ook op de site van Blond Amsterdam en ben erg tevreden over de bestelling. Je krijgt het binnen in een witte doos met Blond Amsterdam tape, haha. Verder is het hééél goed verpakt.

Wat vind jij van Blond Amsterdam? Verzamel je het ook?

0 reacties:

 photo kip.gif
Follow on Bloglovin

Volgers